tiistai 2. helmikuuta 2010

Vielä olen kovin väsynyt mies...

...vaivun uneen uudelleen.

Se oli sitten J. Karjalaista jonkin verran tähän synkkenevään^H^H^H^H^H^H^Hään iltaan.

Tänään aloittelimme Death Starin kasaamista. On muuten yllättävän vaikea alkaa kasata moista värkkiä. Parin erehdyksen jälkeen päätimme kasata kirkkoveneen, jonka päälle kaistaleet asettuisivat kuin appelsiininkuoret ikään.

Muuten idea toimi hyvin, mutta teimme kirkkovenheen tai viikinkisoutimen 3D-avaruudessa viipaleiden nurkkaa myöden, vaikka voittajan valinta olisi ollut tehdä se viipaleen keskiosaa myöden. Tyhmästä päästä kärsii lähinnä Tomi ja Teemu.

Pienen virittelyn ja viilauksen jälkeen saimme ehkä viikinkisoutimen siihen kuntoon, että sitä voisi jopa huomenna hyödyntää.

Tänään sitten iski akuutti väsymys. Hilpaisin kotiin jo seiskaksi (vain 12h työpäivän jälkeen) ja kaaduin kuolleena sänkyyn. Pari tuntia myöhemmin heräsin ja olo oli järkevämpi, paitsi että ei ollutkaan. Näin sellaista unta, että tuon parin tunnin unen olisi voinut muuttaa vaneriksi ja viedä Konalaan.

Laitetaan tähän unenomaisuutta lisää upeine kirjoitusvirheineen. Korjasin jotain aivopierua viedon teksteistä ja yhtäkkiä nominatiivin pluraali lipsahti singulaariksi. Sellaista sattuu, sanoi sonni kun lemmenteon Belarukseen suoritti.

A Sneak Peek from Boulderkeskus on Vimeo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti