lauantai 19. marraskuuta 2011

Mitkä ihmeen virtuaalisarjat

Tofuboulderin mukana tulee kisoihin uusi juttu - virtuaalisarjat.

En keksinyt parempaakaan nimeä kuin virtuaalisarjat, joten... Ne ovat nyt virtuaalisarjoja.

Homman nimi on yksinkertaisesti se, että osallistujat voivat luoda omia sarjojaan kisajärjestäjien määrittämien sarjojen lisäksi.

Tofuboulderissa on oletuksena kaksi sarjaa. Avoin miehet ja Avoin naiset. Näiden sarjojen lisäksi loin neljä virtuaalisarjaa:

  1. Toppahousut, miehet
  2. Toppahousut, naiset
  3. Miesjuniorit
  4. Naisjuniorit
Miten koko homma toimii? Kun ilmoittaudut kisoihin ennakkoon, saat sähköpostin, jossa sinulle kerrotaan oma kisailijatunnisteesi ja lyhkäiset ohjeet virtuaalisarjojen käyttöön.

Eniveis. Otetaan esimerkiksi Hirvi. Hirvi ilmoittautui kisoihin osoitteessa http://www.boulderkeskus.com/tofuboulder.php

Saan hetken perästä mailin, jossa kerrotaan kisailijatunnisteesi, linkit kisan tuloksiin, kaikille avoimiin virtuaalisarjoihin ja omien virtuaalisarjojen luomissivulle.

Kaikille avoimet virtuaalisarjat

Kaikille avoimet virtuaalisarjat löydät osoitteesta: http://www.boulderkeskus.com/pistelaskenta/107


Voit osallistua virtuaalisarjoihin klikkaamalla "Ilmoittaudu mukaan!" ja syöttämällä kisailijatunnisteesi avautuvaan dialogiin. Voit osallistua (tällä hetkellä) niin moneen virtuaalisarjaan kuin huvittaa.

Virtuaalisarjat kavereiden kesken

Sähköpostista löytyy myös linkki sivuille, jonka kautta voit tehdä kaveriesi kanssa omia sarjoja. Ideana on se, että voit luoda oman sarjasi, jakaa sen kavereidesi kesken ja voitte sitten kivasti mitellä paremmuudestanne. Sähköpostin mukana tulee linkki, jonka avulla voi luoda uuden virtuaalisarjan.

Suosittelen jemmaamaan kavereiden kesken tehtävät sarjat muilta, eli kannattaa pistää täppä kohtaan "Sarja on salainen". Silloin se ei näy avoimena virtuaalisarjana ja voitte kavereidenne kanssa selvittää paremmuutenne keskenänne. No, oletetaan että haluat tehdä kavereidesi kesken vaikkapa "Der Alte" eli ikämiehet. 
Kas noin. Kun klikkaat "Tallenna", olet luonut virtuaalisarjasi ja voit kirjautua virtuaalisarjaasi osoitteessa http://www.boulderkeskus.com/pistelaskenta/virtualmain/. Kannattaa kuitenkin huomioida, että virtuaalisarjasi nimi voi näkyä sisäänkirjautumissivulla!

Kaiva esiin kisailijatunnisteesi, valitse oikea kisa, syötä virtuaalisarjan nimi ja salasana ja pääset kirjautumaan virtuaalisarjan pääsivulle. 


Voit sen jälkeen kutsua mukaan kavereitasi joko sähköpostilla tai lähettämällä ilmoittautumisosoitteen suoraan vaikkapa jollain pikaviestimellä tai julkaisemalla osoitteen FB-ryhmässäsi. Osoite löytyy "Kutsu kaverisi mukaan sähköpostilla" -dialogista.

Happy cranking!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti