lauantai 21. elokuuta 2010

Hädässä ystävä tuta...

Ei vaineskaan.

Ei Mannin Olli oikeasti apua ois tarvinnu. Ajattelin kuitenkin mennä häiritsemään viimeistä iltaa ennen avajaisia. Oman muistini mukaan sekä Pasilan, että Konalan kanssa ennen avajaisia työt on lopetettu joskus 05-07 välillä aamulla. Ajattelin, että tämäkään kerta ei varmaan ole poikkeus, joten päätin uhrata yhden yön unet ja mennä auttamaan varsinkin patjan rakentamisessa ja muisskain juoksevissa hommissa.

Olihan hirvestä ainakin jonkin verran apua. Vein mukanani laatikollisen mankkaa sekä yllärinä punaista tarranauhaa, koska laskeskelin sitä tarvittavan.

Ensi töikseni kasailin punttisaliin painotelineen, penkin, ristikkäistaljan ja aloittelin alataljan nakertamista kunnes päätin, että minua tarvitaan enemmän patjan värkkäämisessä. Auttelin patjan teossa, liimailin samalla lastenseinän patjan kasaan jämävaahtomuovin paloista, koska mitoitukset olivat menneet tarkalle. Hyvä niin, eihän sitä hukkamatskua halutakaan.

Siinä samalla sitten tein kymmenkunta reittiä, kasasin soffapöytiä, asentelin käsipyyhejärjestelmiä, nakertelin mankkalaariin reikiä (siksi ne reiät eivät ole pyöreä vaan aivan minkälaiset sattuu...).

Hommaa riitti helposti aamuviiteen, sitten Mannin kotio nukkumaan ja kympiltä takaisin mestoille. Olli jäi vielä ahertamaan ja hän oli saapunut aamuseiskalta nukkumaan ja sai kuulemma uinua kahteentoista asti kun yritin potkia miestä kympiltä hereille.

Onneksi Bouldertehtaalla olivat enemmän aamuvirkut jo siivoamassa paikkoja. Hoitelin vielä parit johdotukset, kellon asennuksen ja siirsin naisten pukkarista ylimääräisen käsipyyhesysteemin invavessaan.

Viralliset avajaiset alkoivat yhdeltä ja homma oli aika hyvin kuosissa ja homma roudasi :)

Katsoin parhaaksi näytellä reittejä uusille kiipeilijöille ja kun sormista tihkui jo verta, ajattelin kääntää Transporterin kokan kotia kohti.

Mitä kaikkea tästä nettosin? Hyvän mielen ja kiipeilykaverin auttamisen ilon. That's what climbers are for, eiks jeh? :)

Alla vielä muutama kännykameralla otettu kuva eilisen touhuista.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti