tiistai 24. elokuuta 2010

Uusia kasvoja part 2.

Kun kerta Jarmokin hieman kertoi kesästään niin ajattelin myös itse avautua omastani. Kuten Jarmo jo aikaisemmin kertoi, hän lähti toukokuun aikana maailmalle nauttimaan vesisateesta ja huonoista kitkoista. Itse rupesin pyörittämään Konalaa täyspäiväisesti. Uutta opettelemista riitti ja parisen kertaa jouduin Jarmoakin vaivaamaan halvoilla ulkomaanpuheluilla.

Kesä kului Konalassa hikoillen ja kiroten kun lämpötilat kohosivati huippulukemiin, ulkona boulderointi ja jopa sporttipätkätkin kärsivät kun kitkasta ei ollut tietoakaan. Parina viikonloppuna kävin työstämässä Olhavalla Piru on irti nimistä sporttipätkää, mutta yläosan släbiltä tuli ihan kuusi-nolla turpaan, joten päätin jättää kyseisen reitin ensi vuodelle.

Yrkkäämässä Piru on Irtiä Olhavalla 7c+/8a

Jossain vaiheessa kesää Jarmokin palasi lomaltaan ja tuuraajan saatuani painuin Saksaan messuille. Kolme päivää kului uusia tuotteita hypistellen ja diilejä hieroen. Nyt syksyllä keskuksen kauppaan on siis saapumassa ainakin Arc’teryxin valjaita, E9:n vaatteita, sekä BD:n rautaromua. Samalla reissulla käytiin myös maailman suurimmassa bouldermestassa joka oli juuri avannut ovensa Münchenissä. Saimmekin sieltä myös pari napakkaa ideaa uutta treeniseinää varten joka nousee talven myötä johonkin Konalan nurkista.

Messuilta bongatut uudet La Sportivan tossut, testanneena voin sanoa että on ihan mahtavat

Ja kuten etusivulla lukee olemme tosiaan siirtyneet talviaikoihin ja vaikka allekirjoittanutta ei näy enää niin paljon iltaisin niin se ei tarkoita sitä, että Jarmo minut olisi piilottanut jonnekin vaan kesän istumiset palkittiin aamuvuoroilla joten nyt itselläkin riittää aika kiipeämiseen ja projektointiin.

Sauli ei myöskään ole ainut uusi työntekijä jonka olemme palkanneet kesän loputtua. Kuten moni on varmaan huomannut Konalassa reitit ovat vaihtuneet nyt hyvään tahtiin ja otteita pestään hirveätä tahtia, siitä on kiittäminen Tuomoa, joka opiskelun ohessa käy kerran kaksi viikossa purkamassa ja pesemässä otteita, myös moni uusi reitti on herran käsialaa.

Tuomo tikkaamassa Magic Woodsin klassikoita, kyseessä tällä kertaa Grit De Luxe 7B ©Antti Ahola

Saulin ja Tuomon lisäksi Konala sai myös kolmannen uuden tiimiläisen, nuori herra Gullsten joka vietti kesänsä ympäri Eurooppaa tikaten aloitti myös työnteon Boulderkeskuksessa. Andy löytyy tiskin takaa viikonloppuisin. Miestä ei varmaan tarvi hirveämmin esitellä, mutta laitetaan tähän esittelyä parilla sanalla. Mies tikkaili Sveitsissä kourallisen 8B:n bouldereita ja Ranskassa kiipesi sen verran köyttä että käteen jäi yksi 8C+ ja pari 8C:tä.

Andy tekemässä ensinousua Dark Sakai:n (8B) Magic Woodsissa. ©Clemens Arndt

Joten näiltä kuulumisilta itse aloitan syys/talvikauteni joka tulee olemaan armotonta treenaamista ensi kesän Rocklands-reissua varten.

Ja lopuksi vielä ilmoitusluonteinen asia, että tehkääpä tilaa lokakuun kalenteriinne, Konala Open tullaan pitämään 2.10.

- Sakke

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti