keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Five Ten testipäivä ja Dynoilua

Konalaan saapui viime viikolla viralliset Dyno-otteet ja tänään kun Tuomo putsasi seinää niin samalla ruuvattiin ne kiinni, eli nyt saa tulla tekemään ne uudet maailmanennätykset ja tuhoamaan paljon puhutut kahvanahat.

Pyydän myös huomioimaan seuraavanlaiset asiat kun dynoja vedätte. Älkää käyttäkö käsiotteita jalkkiksina ja siinä vaiheessa kun haluatte vaihtaa kahvojen paikkoja niin älkää menkö irroittamaan otteita itse vaan pyytäkää joku henkilökunnasta tekemään sen teidän puolestanne. Syy tähän on yksinkertainen: otteissa on hieman hämärämpi kiinnitys systeemi ja huomattiin jo siinä vaiheessa kun avattiin paketteja että ne menee myös todella helposti rikki.


Toinen ilmoitusmuotoinen asia olisi tulevasta 5.10 kiertueesta. Eli viis kympin pojat ovat tulossa Konalassa käymään ensi keskiviikkona 15 syyskuuta. Luvassa on 5.10 kenkien testailua, uusien mallien hypistelyä, pojat aikovat myös pitää esitelmän big-wall kiipeilystä Yosemitestä ja Gröönlannista. Illalla on myös mahdollisuus poistaa 5.10 Project kengät alennettuun hintaan jos Turkulaiset eivät ole niitä kaikkia onnistunut ostamaan. Keskiviikkona pidetään myös pieni muotoinen dyno-skaba, joten kaikki vaan mukaan ja katsotaan ketä saa tehtyä Konalan ennätyksen illan mittaan.

-Sakke

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti