torstai 19. toukokuuta 2011

Kesäkausi 2011 lähestyy

Suomen boulderointikausi saatiin vihdoinkin avattua kevään mittaan vaikka suuri lumen määrä aiheutti päänvaivaa. Itse allekirjoittanutkin pääsi aloittamaan kautensa aika ajoissa ja taisinpa käydä enemmän kevät kaudella kiipeämässä ulkona kuin viime vuonna yhteensä. Herra ylijohtaja on ollut onnekas kevätkaudella ja kiivennyt +50 päivää ulkomailla.

Jarmon reissu alkoi köysittelyllä Espanjassa, josta hän siirtyi Fontsuun boulderoimaan ja sieltä painui nopean Sveitsi visiitin jälkeen Italiaan. Tällä hetkellä herra ahkeroi Frankenjurassa toivoen että Frankenjuran boulderimaiset sporttireitit valmistelisi hänet Afrikan pitkiin kattopätkiin. Itse allekirjoittanutkin on lähdössä ensimmäistä kertaa Afrikan mantereelle ja kohteena on mikäs muukaan kuin elokuvista tuttu Rocklands.

Elokuvista puheen ollen, bookkasin aamulla Chuck Frybergin uuden elokuvan The Scene näytöksen Konalaan. Näytös pidetään vasta kesän jälkeen, luultavasti syyskauden avajaisissa, jossa voi jakaa kovimmat tikkinsä muiden kanssa samalla kun pidetään pienet grillauspippalot Konalan suunnilla.

Ennen kuin painun halaamaan sitä ihanaa punaista hiekkakiveä haluan pahoitella itseni sekä Herra Moonin puolesta todella huonoa pädi tilannetta joka aiheutui sekaannuksesta Moonin tehtaalla. Herra ilmoitti minulle että pädejä on pian saatavilla ja toivottavasti niitä saadaan myös Suomeen asti pikimiten, samalla voidaan pistää sormet ristiin ja toivoa hieman viileämpää kesää Suomeen jotta kitkaakin riittäisi.

Ja vaikka moni ei kesällä kiipeä sisällä, niin kannattaa silti ainakin kerran viikossa käydä sisällä kiikkumassa jotta voima ei nyt ihan häviäisi ulkokauden myötä. Sisällä kiipeämisestä puheen ollen, pistetäänpä sama tarjous taas pystyyn kuin viime kesänä. Jos ostatte arvokortin jonka arvo ylittää 70€ saatte ylittävältä osalta 50% bonusta eli:

Maksa = Saat
70€ = 70€
100€ = 115€
150€ = 190€
jne..
Tarjous on voimassa 1.6.2011 – 31.8.2011

Muistakaa myös että kummatkin toimipisteet ovat siirtymässä kesäaikaan piakkoin ja uudet ajat ovat.

30.5.2011 – 4.9.2011
Arkisin. Klo 12.00 – 18.00
Viikonloppuisin. Suljettu.

Kesäkausina kun kerta on myös välillä aivan liian kuuma boulderoida ulkona, kannattaa kokeilla vaikka välillä sitä köydellä kiipeämistä. Siihen tarvittavat välineet löytyvät Konalan shopista, ja asiakkaiden pyynnöstä Konalaan on saapumassa myös niitä neljä lenkkisiä Ryxin valjaita, johon mahtuu myös trädi sankareiden kamat. Konalasta löytyy myös Bealin köydet, Gri-gri kakkoset, BD:n jatkot sekä todella tyylikkäät CU varmistuslasit.

Konalasta pitäisi myös löytyä jatkossakin enemmän E9 vaatteita. Tästä iso kiitos Jarmolle joka oli tavannut firman omistajan Mellobloccossa ja pyytänyt parempaa yhteistyökykyä ja maininnut että vaikka Italian pääministeri ei diggaa suomalaisesta safkasta niin me kyllä halutaan ostaa niiden kuteita.

Toivon kaikille todella loistavaa kesää, tikatkaa kovaa ja pitäkää paikkanne kunnossa ja jos jotakuta kiinnostaa miten meidän possella afrikassa sujuu niin yritän päivitellä henkilökohtaista blogiani joka löytyy osoitteesta: sakarimcgregor.blogspot.com josta voi lukea Andyn ja Kuutin tuoreimmat tikit ja Björnin hurjimmista savanni seikkailuista.

Vielä lopuksi haluaisin infota että kesäkuusta heinäkuun puoleen väliin allekirjoittanut ei lue sähköpostiaan hirveän usein, ajattelin myös jättää puhelimeni suomeen joten jos on akuuttia keivi asiaa niin kannattaa lähettää mailit osoitteeseen: info (at merkki tähän) boulderkeskus (piste) com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti