lauantai 27. elokuuta 2011

Syksy saapuu

Kesä ja Rocklands

Kesä tuli ja meni ja jonkin verran asioitakin ehti tuossa kesän aikana tapahtua. Sakke vietti puolet kesästä Etelä-Afrikan Rocklandsissa ja näyttääpä vahvasti siltä, että viettää siellä myös ensi kesänkin. Omasta puolestani suosittelen paikkaa kaikille ja jos jollain on jotain kysyttävää paikasta, olipa kysymys mikä tahansa - tule repimään hihasta kun olet keivillä niin voin antaa vinkkejä ja tietenkin fiilistellä mestaa. Jarmo on yhtä liekeissä paikasta, joten häneltäkin voi vapaasti käydä kyselemässä mielipiteitä Rocklandsista. Onhan se nyt sen enempää hehkuttamatta yksi parhaista kiipeilypaikoista maailmassa.

Pasilan uudistuksia

Sinä aikana kun itse olin nauttimassa hiekkakivestä Etelä-Afrikassa niin Pasilan keivillä oli remonttihommat käynnissä. Kuten moni on jo varmaan nähnyt, Pasilan kattomuoto on purettu ja sen tilalle on rakennettu toivottavasti enemmän suosiota saava muoto. Kattoakin jätettiin jäljelle, joten hänkkiä saa kränkätä edelleen. Mut enää ei tarvitse omistaa köysittelijän kestävyyttä eikä Pingviinin haubereita siellä kiikkumiseen. Samalla patjoja on myös uusittu.

Syyskauden avajaiset


Yleensä kun syyskautta avattaessa olemme yrittäneet aloittaa sen jollain tapahtumalla kuten esimerkiksi kisoilla. Tänä vuonna skipataan alkusyksyn kisat ja näytetäänkin Chuck Frybergerin uusin leffa nimeltä Scene. Chuckin käsialaa ovat Pure ja Core, joten hyvää settiä on odotettavissa. Tässäkin pätkässä sinivalkoisia värejä edustaa Nalle Hukkataival. Aikaisemmin Chuck on keskittynyt ehkä enemmän kiipeilyn harjoitteluun eli boulderointiin, mutta nyt uudessa pätkässä on myös annos sporttia ja trädiä. Trädipätkät ovat sen verran rouheita, että uskomme jopa Speedomiehen ja Fat-O:n sormien niistä hikoavan! Illan ohjelmassa on myös luvassa grillausta. Jos haluatte mättää elukkaa tai vihreää urakalla naamaan, suosittelemme ottamaan omat eväät mukaan. Tällä kertaa hapanta ei ole tarjolla.
Scenen traileri löytyy osoitteesta vimeo.com/23320585
The Scene Official Trailer from Chuck Fryberger on Vimeo.

Samalla kun syyskausi alkaa, vaihdamme takaisin normaaliaukioloihin. Maanantaista 5. syyskuuta alkaen olemme jälleen auki normaalisti arkisin 10-21 ja viikonloppuisin 12-18. Pasilan ja Konalan tiskillä jatkavat samat tutut naamat. Ainoana erona on se, että Pasilasta löytää nyt syksyn ajan Alvin asemesta Roosan. Alvi otti hieman lomaa ja lähti massiivikäyttäjien Andreaksen, Ollin ja Niinin kanssa roadtripille eurooppaan, joten luultavasti talven aikana on luvassa hyvää pätkää Alvilta. Olemme myös saaneet vihiä siitä, että Alvilta olisi  tulossa myös Rocklands-pätkä...

Tofuboulder

Kisoista vielä sen verran, että päätettiin skipata nämä alkusyksyn kisat. Kisoista kiinnostuneille kisoja järjestetään Tampereella ja Turussa syksyn aikana. Omat kisamme pidämme joulukuussa, mutta nimi on Konala Openin asemesta Tofuboulder. Niille, jotka eivät ymmärrä nimen päälle mitään, valotamme hieman.  Entivanhaan (back in the days, i forna dar…) aina joulun alla pidettiin Kinkkuboulder-niminen tapahtuma, joka pidettiin perinteisesti Klondyken tiloissa Keravalla. Keravan paikka kuitenkin muutettiin toimistotiloiksi (liekö toimistoja vieläkään?) ja Klondyke siirtyi Koivukylään. Kyseessä on siis halpa kopio perinteisistä kinkkukisoista. Aitoa kunnioittaaksemme nimesimme kisamme Tofuboulderiksi. Kinkun sijaan olemme miettineet, että seuraavista kisoista lähtien annettaisiin Tofuboulderin voittajille palkinnoksi jonkinlainen kiertopalkinto. Onko se sitten 32 kg kahvakuula, otelauta vai ilmainen vuosijäsenyys - sen aika näyttää.

Alennuksia tarjolla

Syksy tarkoittaa myös sitä, että uutta tavaraa on tulossa sisään ja vanhasta pitää päästä eroon. Se taas tarkoittaa sitä että Boulder Shopissa ovat hullut päivät alkamassa.  Moonin kaikki vaatteet ovat -30% kauan kuin tavaraa riittää (öö, eikö se aina mene niin, että tavaraa on tarjolla niin kauan kuin sitä riittää?), Coston mankkapussit ovat myös alennuksessa -20%, vanhemmista Arc’teryxin valjaista lähtee 15% pois, sekä jäljellä olevista Five Tenin Quantum- ja Hornet tossuista saa myöskin 20% rabatin. Noukkikaahan omanne pois ennen kuin toiset ehtivät.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti