keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Alkumetrit

No niin.

Tilanne ei ole normaali, eikä se ole sitä vielä pitkään aikaan :) Paikka on kiipeilykunnossa, mutta myymälä on vielä tekemättä ja tiskikin on vielä inan verran kesken. Mutta kyllä se tästä. Äiteekin aina sanoo, että hättäilemällä ei tuu ku paskapäisiä lapsia. On vissiin mammalla hoppu ollut mua tehdessä.

Eniveis. Avajaisissa oli tosiaan ensin tosi omaperäisesti Konala Open '10, sitten SM-cupin osakilpailu. Finaaleita varten himmennettiin valot ja pistettiin tunnelmavalaistusta päälle.

Omasta mielestäni fiilis oli aika asiallinen. SM-cupin jälkeen tatinpäällisen valloitti MC Ruudolf. Ruudolf veti doupit setit ja jäipä vielä keikan jälken kiikkumaankin. Toivottavasti nähdään puhelaulajaa myöhemminkin kiipeämässä, koska taidot olivat aika hyvät ensikertalaiseksi.




Ruudolfin jälkeen musiikista vastasi DJ Toni Aalto.

Kinkerit loppuivat joskus iltasella. Itse lähdin kotiin nukkumaan jo yhdentoista maissa, koska viime viikolla työtuntien määräksi jäi loppujen lopuksi 121h. Sanoisin, että se on jo ihan kelpo suoritus laiskuuden ihannoijalle.

Eilen saimme kaffimasiinan, joten täältä saa nyt hyvää Illyn espressoa, cappuccinoa ja latteakin.


Kuten Tampereellakin, meidänkin blogikone hiljenee. Yritämme kuitenkin välillä ilmoitella aina uusista jutuista ja juonista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti