torstai 11. maaliskuuta 2010

Joulu tuli myöhässä...

...mutta tuli kuitenkin :)

Ensinnäkin. Kun onnessani imuroin patjoja toista kertaa, huomaan ensin imurin imutehon vähenevän hieman. Mutta kun koirat haukkuu ja karavaani kulkee, kaiuttimista soi Joka päivä ja joka ikinen yö Sarah Kiven versiona, en siihen juurikaan kiinnittänyt huomiota.

Siinä vaiheessa kun sieraimiin hiipii palaneen käry, havanhdun hieman. Jahas, se oli sitten kolmas kärähtänyt imuri BK:n historian aikana. Sanotaan, että hyvää ja halpaa ostettaessa pitää ostaa kaksi tuotetta. Kerron teille nyt hyvät ihmiset, että hyvää imuria ei sitten saa ainakaan 500 eurolla. 1500e hassanneena päätin ostaa kunnollisen imurin.



Nyt on Suomen Imurikeskukselta ostettua Eurovac 433 -teollisuusimuri HEPA-suodattimella, kolmella moottorilla, 3600W teholla ja 10700l/min virtauksella. Saapa nähdä kauan kyseinen mylly kestää patjojen imuroimista. Jos se kestää 1.5 vuotta se on aiempien imureiden tasolla. 3 vuotta ja se haukkuu jo hintansa.

Hetken perästä Transpointin setä soitteli, että Konalaan olisi tulossa yksi 2.7m korkea eurolava.



Englannin maalta (Sheffieldistä, yllättäen...) tuli uusi läjä otteita. Tavoite oli saada ne avajaisiin, mutta aina ei mee nallekompiaiset tasan. Nyt olisi tarkoitus askarrella holvikaareen ekat reitit kun saatiin hyvän kokoinen stalaktiitti, jonka kautta on ihmisen kiva rimpuilla pitkin kaarta. Pari muutakin muotoa tuli stalaktiitin lisäksi.



Väittäisin, että kohta on ihmisen kumma kiivetä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti