keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Aamuvuoro

Tänään kello soi jo 05.45 ja taas lähti Hirvi liikkeelle.

Ensimmäisenä aamulla toinen aamuvirkku esitteli ensi töikseen _Powerpointilla_ tehtyjä 3D-malleja nurkkauksen toteuttamisesta. Ei muuta kuin Rhinocerosta tulille ja vääntämään vektoria vektorin viereen ja saatiin huikeat plänit siirrettyä levyiksi ja niiden mitoiksi ensin näytölle ja sitten paperille.




Pukkarit nousevat myös kiukkuista tahtia, tänään nousi kertopuuta pystyyn niin että suhina kävi. Iskuporakone lauloi, Gyproc-levy liikahti ja kohta ei enää johtokeskuksesta näkynytkään kiikkuseinille. Ehkä parempi niin :)



Tomi ja Teemu pureskelivat Battery v2:n piirrustuksia, rakentelivat runkoja ja leikkelivät levyjä ja niiden peilikuvia. 12000 satiaista on myös onnistuneesti paukutettu levyihin kiinni. Nakuttelut jatkuvat kunhan seuraava lähetys koivuvaneria saapuu Ruosilantielle.

Kassajärjestelmäkin etenee, piakkoin alkaa olla aika hommata kuittitulostin, että pääsee tulostelemaan kuitteja ja mallaamaan miten se homma toimii. Tarkoituksena on hommata Ethernet-rajapinta kuittitulostimeen, jolloin kuitit voi tulostaa suoraan eetterin yli maagiseen porttiin jossain 9000 paremmalla puolella.

Eilen myös tilattiin uudet patjamateriaalit. Konalaan on tarkoitus valmistaa "saumattomat" tai ainakin vähäsaumaiset alastulopehmusteet. Ei erillisiä patjapusseja, pressua parempi kestävyys ja pressua parempi puhdistettavuus. Millaiset patjat on tulossa, esimakua voi kurkata vaikkapa alla olevasta kuvasta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti