lauantai 9. tammikuuta 2010

Vähän hiljaista


Nyt täytyy heti pahoitella, että on ollut näin hiljaista blogirintamalla. Voin yrittää selittää... Viikonlopulle ajoittuvat Pasila Openit, jonka lisäksi mun piti metsästää apinan raivolla mystisesti (ne tampereelaiset...) Suomesta loppuneita lyöntimuttereita. Sitten vielä piti tehdä tuotekehitystä askelta paremman alastulopehmusteen aikaansaamiseksi Konalaan. Jos alastulopehmuste osoittautuu Konalassa hyväksi (ja kestäväksi), vaihdetaan Pasilaan samanlaiset tai vielä Konalastakin paranneltu versio.

Lopputulos lyöntimuttereissa oli se, että aikani selviteltyäni ja soiteltuani Würth olisi pystynyt tuottamaan 21. päivä tammikuuta ekat kunnolliset lyöntimutterit. Se ei oikein käynyt, koska seinää pitäisi saada pystyyn hiukan kiukkusempaa tahtia. Soittelin hieman lisää ja sain kuin sainkin hommattua laadukkaita lyöntimuttereita Bulgariasta. Sieltä lähti 200kg satiaisia lentorahtina kohti Konalaa. Toivottavasti ne tulevat jo maanantaina.

Jotain kuitenkin ollaan saatu jo aikaan. Alla näkyy tukirankoja ns. Battery v2.0 -muotoon. Pasilassa Batter-muoto on 8m leveä, Konalassa lyödään 7m paremmaksi ei luvassa on 15 metriä leveä vähän samantyylinen muoto kuin Battery-muoto Pasilassa.

Pasila Openit saatiin myös värkättyä kuosiin. Tosi isot kiitokset Vesalle, Markolle, Sakelle, Mikolle, Martinille, Janille, Jarkolle, Ekelle, Julialle, Kojille ja kaikille, jotka olivat nakertamassa kisoja pystyyn!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti