maanantai 4. tammikuuta 2010

This is the first page of the second chapter!

Scooterin kappaleen sanoin on hyvä aloittaa nakerrus ja lopettaa tämä päivä.

Hommahan ei tietenkään lähtenyt käyntiin niin kuin elokuvissa (kuten arvata saattaa).

Starkin toimituksen piti tulla 07-09 välillä. Se tulikin jo kahden - kolmen maissa. Yllätys oli myös melkoinen kun PekkaNiska roijasi aamulla sisään kaks saksinosturia. Tarkoitus oli pärjätä yhdellä, mutta kun tarkemmin ajattelin, kaks voikin olla ihan hyvä määrä. Saa kaksi taisteluparia tehtyä nosturia vaativia touhuja samaan aikaan, eikä aika kulu odotteluun.

Tämän päivän homma oli merkata maalarinteipillä muodon paikat lattiaan ja tsekkailla, että mitään hirveitä lapsuksia suunnittelussa ei ollut käynyt. Paria muotoa piti siirtää ja tatteja käännellä, mutta eiköhän ne nyt asettuneet paikoilleen ainakin joten kuten. Poistettiin myös seiniltä uskomaton määrä akustolevyä.

Raijattiin reilu kilometri (1020m) lankkua ja 120 vaneria sisään. Vanereista on nyt paikalla n. 1/3 kaikesta tarvittavasta. Tuohon ekan blogipostauksen tattiin menee vaneria n. 100 neliötä. Paljonko on sata vaneria? Jos ottaa Pasilan vertailukohteeksi, vanerin määrä vastaa suunnilleen tätä: Hallin vasemmalta puolen kun otetaan kaikki vanerit Batterymuodon vasemmalta puolen lasten seinä mukaan lukien, ollaan aika lähellä yhteen tattiin tarvittavan vanerin määrää... :)

Yritän hommata mahd. pian. väijymiskameran, joka tuottaa meille time lapse -roinaa suoraan jollekin siirrettävälle medialle niin niitäkin rupeaa pikkuhiljaa ilmestymään. Netti Konalaan on tulossa Nebulan alustavien ilmoitusten mukaan 12.01. Saa nähdä.

Pysy kanavalla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti